Intrasenze AB, bakom den molnbaserade säkerhetstjänsten UAN-safe, lanserade sin app under våren och är nu mitt i pågående crowdfundingruda på FundedByMe.

I samband med detta börjar de nå ut till nya kunder. Nu etableras ett samarbete med Birsta City i Sundsvall.

—  Birsta City använder applikationen UAN-Safe för att i ett första steg hantera larm från sina kritiska dörrar i köpcentret. Det är tänkt att sedan ansluta även inbrottslarm, brand och utrymningslarm och andra tekniska system. För att få en mobil larmcentralslösning, med skalbarhet är UAN-Safe rätt för oss, säger Patrik Andersson på Birsta City.

Bakom leveransen av UAN-Safe till Ikea står Intrasenze partner Midroc Security som ser en stor potential i tjänsten. Midroc Security har verksamhet och kunder över hela landet, de har anpassat applikationen UAN-Safe som nu används av flera av Midrocs kunder. Tjänsten att kunna anpassa och lägga till egen funktionalitet i applikationen UAN-Safe kallar Intrasenze för Community Development.

—  Vi är mycket nöjda och känner att vi ligger längst fram vad gäller användarvänlighet och effektivitet. För kunden är lösningens skalbarhet och kostnadsbild mycket konkurrenskraftig. Appen gör det möjligt att kunna styra om man ska ta emot larm baserad på geografisk plats. Detta är oerhört kraftfullt för organisationer med säsongs- eller skiftarbetande personal då de klassiska kontaktlistorna blir utspelade, säger Ulf Jansson affärsområdeschef vid Midroc Security.

Idén bakom UAN Safe-appen är att knyta ihop teknik och människor i nätverk för ökad trygghet och säkerhet. Andra säkerhetsbolag ska enkelt kunna komplettera sina befintliga lösningar med appen och därmed lösa flera av dagens utmaningar.

På crowdfundingplattformen FundedByMe pågår nu en finansieringsrunda där kunder och andra intresserade kan investera och bli delägare i Intrasenze AB.

Intrasenze grundades 2015 av Tony Fahlström och Andreas Lindholm. Intrasenze är ett innovationsföretag med fokus på finansiell och social vinst. Företaget utvecklar olika projekt och produkter som ger användare möjligheten att få ett bättre och säkrare liv. Deras senaste projekt är United Action Network™ och tillhörande UAN-safe som är en trygg- och säkerhetsapp som binder ihop användare lokalt och globalt, för ett tryggare samhälle.

 

http://it-retail.se/ikea-centres-satsar-pa-sakerhetsappen-uan-safe/