Ikea Centres i Birsta City Sundsvall satsar på UAN-Safe

Den molnbaserade lösningen UAN-Safe från Intrasenze, som lanserades under våren, börjar nu också att hitta ut till användarna. Ett exempel är Ikea Centres i Birsta City, Sundsvall.

– Ikea Centres använder applikationen UAN-Safe för att i ett första steg hantera larm från sina kritiska dörrar i köpcentret. Det är tänkt att sedan ansluta även inbrottslarm, brand och utrymningslarm och andra tekniska system. För att få en mobil larmcentralslösning med skalbarhet är UAN-Safe rätt för oss, säger Patrik Andersson på IKEA Centres.

Bakom leveransen av UAN-Safe står Intrasenzes partner Midroc som ser en stor potential i tjänsten.

– Nu har vi gått till den befintliga marknaden och erbjuder en användarstyrd larmmottagning och framförallt larmförmedling till alla man själv vill ansluta, säger Ulf Jonasson, chef på Midroc Security, som framhåller nyttan med de smarta funktioner som UAN-Safe tilllhandahåller.

– Appen gör det möjligt att kunna styra om man ska ta emot larm baserad på geografisk plats. Detta är oerhört kraftfullt för organisationer med säsongs- eller skiftarbetande personal då de klassiska kontaktlistorna blir utspelade.

Ulf Jonasson värdesätter också att UAN-Safe gör det enkelt att utföra ändringar helt online och att driftsättningen blir omedelbar.

– Vi är mycket nöjda och känner att vi ligger längst fram vad gäller användarvänlighet och effektivitet. För kunden är lösningens skalbarhet och kostnadsbild mycket konkurrenskraftig, avslutar Ulf Jonasson.

https://www.securityworldmarket.com/se/Nyheter/Foretagsnyheter/ikea-centres-i-birsta-city-i-sundsvall-satsar-pa-uan-safe1#.WyjSky-HJ-U 

By |2018-06-22T11:06:02+02:00June 19th, 2018|Uncategorised|0 Comments

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top