Intrasenze rekryterar Ulf Jonasson som operativ VD

Ulf Jonasson kommer att ta ansvar för försäljningsorganisationen och driften av den digitala larmtjänsten UAN-Safe. Han börjar som VD för Intrasenze Sales AB den 1:a november.

Intrasenze-koncernen har en bolagsstruktur där Ulf tar över ansvaret för dotterbolag som ansvarar för försäljning och marknadsföring av tjänsten UAN-Safe efter bolagets grundare, Tony Fahlström. Tony fortsätter som VD för koncernen med ansvar för strategi och affärsutveckling.

– Förändringen inom säkerhetsbranschen går snabbt, teknik erbjuder nya möjligheter och användarna ställer allt högre krav på service och effektivitet, säger Ulf Jonasson i en kommentar.

– Intrasenze har utvecklat en digital plattform med en integrerad SaaS affärsmodell med fokus på säkerhet och nätverkande. Jag ser stor potential och kundnytta i tjänsten, fortsätter han.

Ulf Jonasson kommer närmast från Midroc Electro i rollen som regionchef med ansvar för Midroc Security. Jonasson har sedan 2008 byggt upp och utvecklat Midroc Security från en lokal säkerhetsleverantör med en omsättning på 10 miljoner kronor till en rikstäckande säkerhetsleverantör med 200 miljoner kronor i omsättning och 150 anställda. Innan dess har han haft flera installations- och projektledningsroller inom Midroc sedan 1992.

– Vi är väldigt glada över att Ulf valt att engagera sig i Intrasenze. Han är en stark ledare med gedigen erfarenhet och förmåga att leverera resultat. Vi delar engagemanget att skapa samhällsnytta och trygghet, säger Anders Henning, styrelseordförande för Intrasenze.

 

https://www.securityworldmarket.com/se/Nyheter/Foretagsnyheter/intrasenze-rekryterar-ulf-jonasson-som-operativ-vd1#.XdlVIy1iRQI

By |2019-11-23T16:51:51+02:00November 23rd, 2019|Uncategorised|0 Comments

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top