Intrasenze i fastigheter
Trygga människor och skydda stadsdelar

Rätt larm till rätt person på rätt plats i rätt tid

Ett komplett larmsystem för fastighet och hyresgäst – Larmapp för grannsamverkan ingår

En fastighetsägare har ansvar för många olika områden. Intrasenze erbjuder en samlad lösning för alla larm, tekniska såväl som personella. Många larm är falska och kostar pengar i onödan. Med oss som partner får du en smart och flexibel larmlösning som säkrar och tryggar bostäder, lokaler, medarbetare, hyresgäster och boende.

Intrasenze mjukvara UAN-Safe tar emot larm av alla slag (inbrott-  drift- brand, vatten, strömavbrott med mera). I Back-Office funktionen, vårt administrativa gränssnitt för dej som kund, har du tillgång till all data. Administrera dina larmsystem, användare, larmcentraler, statistik, händelselogg och utveckla egna funktioner.

Integrerad larmmottagning med kartvy för larmhantering och förmedling till extern larmcentral eller egna väktare. Eller både ock. Du bestämmer. Samtidigt byggs ditt AI för att kunna agera proaktivt och få ännu bättre kontroll. Du som kund äger all din data.

I UAN-Safe appen ingår även skydd för medarbetare och boende. Larma fastighetsjour, väktare, SOS och grannsamverkan på ditt eget språk eftersom vår språköversättning ser till att de översätts till det språk mobilen är inställd på. Eftersom vår lösning är öppen mot alla system, är du fri att välja och kan integrera alla sensorer direkt i UAN-Safe. Fast pris för att kunna planera och budgetera, utbildning och support 24/7.

Vi samarbetar med alla larmcentraler, däribland SOS Alarm. Självklart är de bemannade dygnet runt, alla dagar i veckan. Ofta önskar man koppla till vaktbolag för snabbare hjälp. Idag använder många väktare UAN-Safe där de får larmen direkt i realtid. Även för de boende skapar man enkelt ett socialt nätverk i UAN, som kopplar samman människor och sensorer för att snabbare, enklare och mer effektivt lösa larmen.

Boka en demo idag, så kan ni ha en tryggare fastighet imorgon. Kontakta oss på info@intrasenze.com eller ring 020-44 00 40

 • EFFEKTIVT
  Rätt larm till rätt person. I rätt tid och på rätt plats via olika nätverk.

 • FULLSTÄNDIG KONTROLL
  Som kund äger du all din data. Genom vår Back-Office funktion har du full kontroll över alla larm.

 • ALLA DRIFTLARM I ETT OCH SAMMA SYSTEM
  Genom vår lösning får du kontroll och samordnar både larm och kostnader.

 • FAST PRIS OCH FLEXIBEL LÖSNING
  Alla boende kan ansluta sig och du som kund filtrerar larmen. Licensen är alltid gratis.

 • SKAPA TRYGGA BOSTADSOMRÅDEN
  Välj vem som ska få vilket larm. Du väljer mellan typ av larm och typ av användare.

 • REDUNDANS OCH KONTROLL PÅ ALLA LARM
  SOS Alarm, väktare och/eller egen personal – alltid 24/7.

Kundexempel

Eget boende

I sitt hem vill man känna sig trygg och säker.

Tack vare Intrasenze patent i UAN-Safe, erbjuder vi smidiga och priseffektiva lösningar där du kan koppla upp både din familj och dina sensorer.

Larmen går från telefonen och du väljer vem som ska ta emot larmen – din familj, dina grannar, larmcentral eller väktare. Eller alla samtidigt.

Flerbostadshus

I flerbostadshus filtrerar man larmen genom UAN-Safe så att de som ska ha larmen får dem och de som inte behöver, ska slippa. Det är vi faktiskt ensamma om idag. Att kunna filtrera på det sätt som man önskar. De boende kan anmäla fel direkt i appen. Utan mellanled. Och de som ska ha larmet kan svara direkt.

UAN-Safe skapar oändliga möjligheter. Larmen går även att filtrera så att de skickas till larmcentral, väktare, ledning och kollegor – samtidigt. Välj om driftlarm bara ska gå till fastighetsteknikerna. Kanske ett bråklarm ska gå direkt till väktare och SOS Alarm/112 samtidigt som andra, som är i närheten, kan söka skydd. Grannfastigheten kanske också ska få vissa larm? Det är enkelt gjort med UAN-Safe.

I Back-Office funktionen, vårt administrativa gränssnitt, tar kunden snabbt fram data för alla larm. Det sänker kostnaden och ökar kontrollen.

Fastighetsägare

Med Intrasenze mikrolarmcentraler äger fastighetsbolaget kontroll både över larm och all data. Med rörlig bild, kamera och ljud kan fastighetstekniker eller obeservatör dokumentera alla händelser. Med en geografisk position på larmet nås människor i närheten av de larm, som de ska ha, och slipper de larm de inte behöver. För att snabbt nå ut med larm, till exempel utrymning, filtrerar man larmen både på sensor, person och geografisk position. Enkelt och snabbt genom sociala nätverk. Som administratör filtrerar man larmen så att rätt person får rätt larm direkt i mobilen i klartext.

Det är också enkelt att få boende och människor i närheten att ladda ned UAN-Safe och få väsentliga larm eftersom licensen är kostnadsfri och du alltid kan läsa larmen på det språk som man har i sin mobil. Du skickar på svenska, kan ta emot på engelska, franska, eller kanske pashtun eller vice versa.

Eftersom UAN-Safe har många funktioner, finns även möjlighet att få “Följ Mej”. Film, ljud, bild ingår som självklara delar i lösningen.

Intrasenze IoT plattform är öppen mot alla system, så du kan koppla upp alla larm (brand, inbrott, CCTV med mera). Administratören får datan i Intrasenze Back-Office funktion, ett användarvänligt administrativt gränssnitt. Flexibelt, prisvärt och modulärt för en och för många. Som du vill ha det.