Intrasenze för företag
Larm och krishantering samlat i ett system

Säkerhet och trygghet för företag och personal

En larm- och kommunikationslösning för hela företaget – larmapp för personal är integrerad

På ett företag behöver man skydda både egendom, drift och medarbetare.

Med UAN-Safe kopplas de tekniska larmen (brand, inbrott, avlopp etc.) till vårt användargränssnitt, Back-Office, som ger möjlighet att kontrollera alla larmkaraktärer på en plats. Eftersom du som kund äger all data, bygger ni ert eget AI. Antalet onödiga larm minimeras då larmen levereras ifrån sensorn i klartext till rätt person direkt till mobilen. Intrasenze lösning är kompatibel med alla typer av sensorer och alla system. Företaget får redundans på alla larm och bygger en egen säkerhets- och trygghetslösning.

Genom att addera sociala nätverk via UAN-Safe, kopplas de personer som ska ha larmet en viss tid till en viss plats. Om en dörrmiljö larmar, kan fastighetsteknikern direkt kontrollera larmet i sin mobil och åtgärda det. Väktaren kan rycka ut omedelbart och personalen kan få återkoppling på ett utlöst larm inom några sekunder.

Kontakta oss för mer information.

Genom UAN-Safe kan medarbetare också larma och få hjälp av både de som finns i närheten och av blåljus och väktare.

Systemet skapar mönsterigenkänning för att arbeta proaktivt. Den patenterade helhetslösningen skapar förutsättningen för en gemensam lägesbild för hela företaget och en intern lägesbild för lokala verksamheter. Det ger en samlad överblick och förståelse som underlag för beslut och åtgärder på alla nivåer.

Vi bokar gärna ett förutsättningslöst möte och visar hur UAN-Safe fungerar för både fastighet, tekniker, reception, ledning, medarbetare med flera. För att inte tala om ekonomiavdelningen, som kan budgetera och hantera fakturor på ett kick, Med fast pris. Omedelbar return of investment.

Boka en demo idag, så kan ni ha ett säkrare och tryggare företag imorgon. Kontakta oss på info@intrasenze.com eller ring 020-44 00 40

 • SNABBT
  Få larm direkt till fastighet, tekniker, blåljus, väktare och medarbetare. Falsklarmen minskar drastisk.

 • TYDLIGT
  Klartextmeddelande som kan filtreras så att rätt person får rätt larm på rätt plats

 • ENKELT
  Användarvänlig meny och för administratören finns Back Office, vårt administrativa gränssnitt som ger all data och information i realtid.

 • PRISVÄRT
  Vi tar inte betalt vare sig för antal användare eller antal larm och har alltid fast pris för nätverken.
  Du äger din data, skapar AI och följer all aktivitet ifrån mobil, dator och Back-Office.

 • Du äger din lösning – ALLTID
  Optimering av säkerhetssystemen genom mikrolarmcentraler – identifiera falsklarm t ex.

Kundexempel

Mindre företag

På ett mindre företag känner de flesta varandra.

Tack vare Intrasenze patent i UAN-Safe, erbjuder vi lösningar för både individ och teknik.

Tekniska larm går från en sensor till en telefon eller larmknapp kopplat till mobilen, larmcentralen och väktaren SAMTIDIGT som alla i nätverket (grupperna) får både meddelande och geografisk position. De tekniska larmen kommer i klartext. För individer väljer man om man vill ha förinställda meddelanden eller skriva fritt.

Kundn administrerar enkelt både nätverk och larm via ett administrativt gränssnitt, Back- Office i din dator.

Större företag

På ett större företag finns flera olika typer av larm, inbrott, brand, drift och till exempel larm ifrån produktionen.

Med UAN-Safe kopplas alla larm till en gemensam Back-Office funktion där kunden skapar sociala nätverk, styr och filtrerar larmen så att rätt person får rätt larm i rätt tid på rätt plats. Till detta kopplas dessutom alla medarbetare, så att de kan få egna personlarm och dessutom till exempel brandlarm om de är på plats.

UAN-Safe skapar oändliga möjligheter. Larmen går att filtrera så att rätt person/funktion/team får de larm man ska ha och att de skickas till larmcentral, väktare, ledning och kollegor – samtidigt. Välj om driftlarm bara ska gå till fastighetsteknikern eller även andra personer/grupper på företaget.