Intrasenze för företag
Larmapp och krishantering i ett system

Säkerhet och trygghet för företag och personal

Larm- och kommunikationslösning för företaget – integrerad larmapp för personal

Skydda egendom, drift och medarbetare i en samlad lösning.

UAN-Safe kopplar tekniska larm (brand, inbrott, avlopp etc.) till användargränssnittet Back Office, som ger möjlighet att kontrollera alla larmkaraktärer. Kund äger all data och bygger eget AI. Onödiga larm minimeras då larmen levereras ifrån sensorn i klartext till rätt person direkt till mobilen. Intrasenze lösning är kompatibel med alla typer av sensorer och alla system. Företaget bygger sin egen säkerhets- och trygghetslösning i UAN-Safe.

Genom att addera sociala nätverk via UAN-Safe kopplas de personer som ska ha larmet en viss tid till en viss plats. Om en dörrmiljö larmar, kan fastighetsteknikern omedelbart kontrollera larmet i sin mobil och åtgärda det. Väktaren kan rycka ut snabbare och personalen kan få återkoppling på ett utlöst larm inom några sekunder. Panic Lockdown, massmeddelanden till alla via larmappen och i datorn är några exempel.

Kontakta oss för mer information.

Genom UAN-Safe kan medarbetare larma och få hjälp av både de som finns i närheten, av blåljus och väktare.

UAN-Safe skapar mönsterigenkänning och skapar AI. Helhetslösningen skapar förutsättningen för en gemensam lägesbild för hela företaget och en intern lägesbild för lokala verksamheter. Det ger en samlad överblick och förståelse som underlag för beslut och åtgärder på alla nivåer.

Boka ett förutsättningslöst möte hur UAN-Safe fungerar för både fastighet, tekniker, reception, ledning, medarbetare med flera. Ekonomiavdelningen kan budgetera och hantera fakturor med en knapptryckning. Omedelbar ROI.

Boka demo för ett säkrare och tryggare företag. Kontakta oss på info@intrasenze.com eller ring 020-44 00 40

 • SNABBT
  Få larm direkt till fastighet, tekniker, blåljus, väktare och medarbetare. Falsklarmen minskar drastisk.

 • TYDLIGT
  Klartextmeddelande som kan filtreras så att rätt person får rätt larm på rätt plats

 • ENKELT
  Användarvänlig meny och för administratören finns Back Office, vårt administrativa gränssnitt som ger all data och information i realtid.

 • PRISVÄRT
  Vi tar inte betalt vare sig för antal användare eller antal larm och har alltid fast pris för nätverken.
  Du äger din data, skapar AI och följer all aktivitet ifrån mobil, dator och Back-Office.

 • Du äger din lösning – ALLTID
  Optimering av säkerhetssystemen genom mikrolarmcentraler – identifiera falsklarm t ex.

Kundexempel

Mindre företag

På ett mindre företag känner de flesta varandra.

Tack vare Intrasenze patent i UAN-Safe, erbjuder vi lösningar för både individ och teknik.

Tekniska larm går från en sensor till en telefon eller larmknapp kopplat till mobilen, larmcentralen och väktaren SAMTIDIGT som alla i nätverket (grupperna) får både meddelande och geografisk position. De tekniska larmen kommer i klartext. För individer väljer man om man vill ha förinställda meddelanden eller skriva fritt.

Kundn administrerar enkelt både nätverk och larm via ett administrativt gränssnitt, Back- Office i din dator.

Större företag

På ett större företag finns flera olika typer av larm, inbrott, brand, drift och till exempel larm ifrån produktionen.

Med UAN-Safe kopplas alla larm till en gemensam Back-Office funktion där kunden skapar sociala nätverk, styr och filtrerar larmen så att rätt person får rätt larm i rätt tid på rätt plats. Till detta kopplas dessutom alla medarbetare, så att de kan få egna personlarm och dessutom till exempel brandlarm om de är på plats.

UAN-Safe skapar oändliga möjligheter. Larmen går att filtrera så att rätt person/funktion/team får de larm man ska ha och att de skickas till larmcentral, väktare, ledning och kollegor – samtidigt. Välj om driftlarm bara ska gå till fastighetsteknikern eller även andra personer/grupper på företaget.