Intrasenze i grannsamverkan
Öka tryggheten i ditt närområde

Trygghet och säkerhet för familj och grannar

Ett användardrivet larm- och kommunikationssystem – Larmapp utan kostnad

Syftet med grannsamverkan är att göra bostadsområden mer attraktiva genom att minska brottsligheten. Metoden är mätbar i både tryggare människor och ökade fastighetsvärden. Metoden kan användas av grannar i ett bostadsområde och grannar i ett företagsområde, köpcentrum eller annat lokalt geografiskt område.

Vårt initiativ, United Action Network, är ett globalt Community för samverkan för minskad kriminalitet och brottslighet i samhället.

United Action Network kommunicerar via appen UAN-Safe. Du installerar den från AppStore eller Google Play och registrerar kostnadsfritt ett konto direkt i appen. Med  UAN-Safe installerad och ett kostnadsfritt konto är du i gång direkt. Du skapar ett nätverk, bjuder in familj och grannar så kan du larma och kommunicera snabbt och enkelt till de grannar du vill, din familj och vänner.

Med en knapptryckning kan du larma 112 eller vår larmcentral samt familj och grannar. Samtidigt eller var för sig. Alla ser din position och kan hjälpa snabbt.

Till UAN-Safe kopplar du enkelt bärbara larmknappar som person och överfallslarm. Via vår säkerhetsrouter kan du också ansluta lokala inbrottslarm och brandlarm. Med UAN-Safe har du möjliga integrationer med både larmcentral, väktare och 112.

Licensen för UAN-Safe är gratis och tjänsten i grunden kostnadsfri. Du väljer själv vilket abonnemang du vill ha. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga och få hjälp när de behöver.

Välkommen att kontakta oss för mer information och demo- det är helt gratis, info@intrasenze.com eller ring 020-44 00 40 så bokar vi ett möte.

 • TRYGGT
  Genom kostnadsfri licens kan alla grannar koppla upp sig och medverka.

 • SÄKERT
  Du som kund äger din egen data och din lösning. Behöver du hjälp, finns vi här.

 • LARMA DIN GRANNAR- FÅ HJÄLP SNABBT
  När du larmar i ditt nätverk, ser alla i nätverket vad som händer och kan komma till din hjälp. Utan kostnad.

 • LICENSEN ÄR ALLTID GRATIS
  Alla har råd genom den kostnadsfria licensen

 • FÅ VÄKTARE SOM KOMMER – SJÄLVKLART ALLTID 112
  Genom att öka din prenumeration kan du och dina grannar inkludera tjänsten väktare. Självklart har du tjänsten 112 i din mobil och dator.