Intrasenze och grannsamverkan
Öka tryggheten i ditt närområde

Trygghet och säkerhet för familj och grannar

Ett användardrivet larm- och kommunikationssystem – Larmapp utan kostnad

Syftet med grannsamverkan är att göra bostadsområden mer attraktiva genom att minska brottsligheten. Metoden är mätbar både i tryggare människor och ökade fastighetsvärden. Vår lösning kan användas av grannar i ett bostadsområde eller företagsområde, i och runt ett köpcentrum eller annat lokalt geografiskt område som ett evenemang, en konsert eller en mötesplats.

United Action Network är ett globalt community som kommunicerar via appen UAN-Safe. Installera den från AppStore eller Google Play och registrera ditt konto kostnadsfritt i appen. Nu är du en del av UAN-Safe och kan skapa nätverk där du bjuder in familj, vänner och grannar. Nu kan du larma och ta emot larm snabbt och enkelt med dem du tycker om och värnar.

Med en knapptryckning kan du larma 112 eller vår larmcentral samt familj och grannar. Samtidigt eller var för sig. Alla ser din position och kan hjälpa snabbt.

Till UAN-Safe kopplar du enkelt bärbara larmknappar som person och överfallslarm. Via vår säkerhetsrouter kan du också ansluta lokala inbrottslarm och brandlarm. Med UAN-Safe har du möjliga integrationer med både larmcentral, väktare och 112.

Licensen för UAN-Safe är gratis och bastjänsten kostnadsfri. Du väljer själv vilket abonnemang du vill ha. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga och få hjälp när de behöver.

Välkommen att kontakta oss för mer information och en fri demo på info@intrasenze.com eller ring 020-44 00 40.

 • TRYGGT
  Genom kostnadsfri licens kan alla grannar koppla upp sig och medverka.

 • SÄKERT
  Du som kund äger din egen data och din lösning. Behöver du hjälp, finns vi här.

 • LARMA DIN GRANNAR- FÅ HJÄLP SNABBT
  När du larmar i ditt nätverk, ser alla i nätverket vad som händer och kan komma till din hjälp. Utan kostnad.

 • LICENSEN ÄR ALLTID GRATIS
  Alla har råd genom den kostnadsfria licensen

 • FÅ VÄKTARE SOM KOMMER – SJÄLVKLART ALLTID 112
  Genom att öka din prenumeration kan du och dina grannar inkludera tjänsten väktare. Självklart har du tjänsten 112 i din mobil och dator.