Prenumeration
Så fungerar det

UAN-Safe medlemskap i mobilen

UAN-Safe mobilapp är gratis att installera och använda. I UAN-Safes Community kan användare prenumerera på olika medlemskap. Uppdatera enkelt på Google Play eller i App Store.

UAN-Safe består av grupper av människor och tekniska larm, så kallade nätverk. Det finns 3 olika typer av nätverk, Privata, Öppna och Publika. De privata är just privata för en inbjuden grupp människor. De Öppna kan man be om att bli inbjuden till och i de Publika kan man helt enkelt välja att gå med i .

Alla nätverk utgår ifrån en geografisk position. Du kan både skapa och följa nätverk, även om du är på en annan plats. Du kan integrera med olika nätverk beroende på vilket medlemskap du har valt. Nedan ser du vilka medlemskap du kan välja emellan.

MINI: Helt kostnadsfritt. MINI kan använda de flesta funktionerna i UAN-Safe, till exempel utforska kartvy, läsa nyhetsflöden, kommentera, skapa varningar och nätverksaviseringar. MINI kan gå med valfritt antal publika nätverk, men är begränsad att skapa eller gå med i 1 öppet och 1 privat nätverk.

MEDI: Skapa 5 offentliga, 5 öppna, 5 privata nätverk och gå med i 5 öppna, 5 privata nätverk. 10:-/mån* inklusive alla MINI-förmåner.

MAXI: Skapa och gå med i obegränsat antal nätverk och anpassa dina inställningar. 19:-/mån* inklusive alla MEDI-förmåner.

MEGA: Förutom alla MAXI-förmåner kan MEGA anpassa inställningar för varningscentralen. 49:-/mån* inklusive alla MAXI-förmåner.

MACRO: Lägg till enheter, övervaka och administrera ett obegränsat antal varningssystem, kameror och andra enheter. 99:-/mån* inklusive alla MEGA-förmåner.

Alla prenumerationer är månatliga och betalningen hanteras av App Store/GooglePlay med användarens konto.

Betalning första månaden debiteras App Store-kontot vid bekräftelse av köp. Förstagångsköpare får 30 dagars provperiod gratis. Prenumerationen förnyas automatiskt varje månad om inte automatisk förnyelse stängs av minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden. Automatisk förnyelse kan endast stängas av från App Store, inte inuti appen enligt Apples policy. När automatisk förnyelse är avstängd är prenumerationen fortfarande giltig och användaren har samma åtkomst till slutet av den aktuella perioden.
Prenumerationen är knuten till UAN-Safe-användarkonto, inte enheten. När användaren prenumererar kan de använda UAN-Safe-kontot på vilken enhet som helst där UAN-Safe mobilapp finns tillgänglig med samma medlemsåtkomst.
Kontot debiteras för förnyelse inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden och anger kostnaden för förnyelsen.
Prenumerationer kan uppgraderas eller nedgraderas av användaren när som helst. Användaren kommer att få återbetalning för återstående tid av den aktuella prenumerationen. Betalningen för den nya prenumerationen kommer att debiteras omedelbart, och den nya prenumerationen blir omedelbart effektiv.

Alla priser är inklusive moms (eller likvärdiga priser i andra valutor).

Läs vår integritetspolicy: https://intrasenze.com/privacy-policy/
Läs våra användarvillkor: https://intrasenze.com/terms-of-use/